Μαρτίνς για την αργοπορημένη σέντρα: «Οι υπεύθυνοι να παίρνουν σωστές αποφάσεις αλλιώς τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα» (vid)

Μαρτίνς για την αργοπορημένη σέντρα: «Οι υπεύθυνοι να παίρνουν σωστές αποφάσεις αλλιώς τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς για την αργοπορημένη σέντρα: «Οι υπεύθυνοι να παίρνουν σωστές αποφάσεις αλλιώς τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και για το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκινάει 11 Σεπτεμβρίου και για άλλα θέματα του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε ανάμεσα στα άλλα στη NOVA για:

Τον Ατρόμητο: Να έχουμε όλοι μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Παραδοσιακά είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο τη χρονιά. Να δώσουμε ένα δείγμα της εικόνας που θα έχουμε μες στη χρονιά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να ικανοποιήσουμε τους θεατές και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα: Για εμάς δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα διότι είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όμως ότι ξεκινάμε πιο αργά σημαίνει πως θα τελειώσουμε πιο αργά και για τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και του χρόνου θα υπάρχει λιγότερος χρόνος για αποκατάσταση και ξεκούραση. Τα πράγματα δεν είναι σωστά και οργανωμένα. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να παίρνουν πιο σωστά και επαγγελματικά τις αποφάσεις, διαφορετικά τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα προβλήματα όπως με Μασούρα: Ο μόνος που δεν είναι 100% έτοιμος είναι ο Εμβιλά. Προπονήθηκε αλλά θα δούμε.

Τους 2 φορ που έχουν μείνει μετά την αποχώρηση του Χασάν: Όχι δεν έχουμε μόνο 2 φορ. Έχουμε και τον Αλγκασίμ Μπα. Έχουμε και τον Μασούρα που μπορεί να παίξει επιθετικός και τον Ονιεκούρου, που έχει παίξει εκεί.

Τις φετινές δυσκολίες που υπήρξαν όπως το πραξικόπημα στη Γουϊνέα (για Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά): Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Και το περσινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Να πάρουμε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είμαστε επικεντρωμένοι εκεί. Φυσικά και το Κύπελλο είναι στόχος, όπως και κάθε διοργάνωση που μετέχουμε.

- Θυμηθείτε ΕΔΩ τι είπε ο Μαρτίνς για τον Σεμέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα