ΠΑΟΚ: Τις… έφαγαν Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ακπομ (vid)

ΠΑΟΚ: Τις… έφαγαν Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ακπομ (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Τις… έφαγαν Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ακπομ (vid)

bet365

Η… παραδοσιακή υποδοχή στα νέα αποκτήματα συνεχίστηκε στη Νέα Μεσημβρία με «θύματα» τις τρεις τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Η Νέα Μεσημβρία «γέμισε» και μετά την επιστροφή όλων των διεθνών του ΠΑΟΚ στήθηκε το καθιερωμένο τούνελ από το οποίο πέρασαν τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου», Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ Φερέιρα, και Τσούμπα Ακπομ,

Όπως γίνεται αντιληπτό από το παραδοσιακό «καλωσόρισμα» δεν γλίτωσε ούτε ο Τσούμπα Ακπομ, ο οποίος είχε υποβληθεί στην ίδια δοκιμασία και το καλοκαίρι του 2018, ενώ από το «τούνελ» πέρασε και ο τερματοφύλακας Νίκος Μπουργάνης που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Β’, αλλά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα για κάποιες προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα