Νούνιες: «Είμαι άνετα στη Λαμία»

Newsroom
Νούνιες: «Είμαι άνετα στη Λαμία»

bet365

Ο νεαρός χαφ από τη Κόστα Ρίκα σχολίασε πως έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα και τα νέα δεδομένα της καριέρας του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Ελλάδα είναι ο Κρίστοφερ Νούνιες και αυτό είπε σε μέσο της Κόστα Ρίκα. «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο, όπως κάθε διαδικασία προσαρμογής, αλλά με το πέρασμα των ημερών όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Είμαι ήδη πολύ άνετα. Η πόλη είναι πολύ όμορφη και μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Το να ξεκινάς μακριά από την οικογένειά σου είναι αρκετά δύσκολο, αλλά είμαστε σε επικοινωνία κάθε μέρα. Μετά είναι και ο καιρός, αφού στην Κόστα Ρίκα δεν είχα συνηθίσει σε υψηλές θερμοκρασίες που έφταναν τους 42 βαθμούς όπως εδώ, αλλά ευτυχώς μπαίνει ο χειμώνας. Η γλώσσα είναι περίπλοκη αλλά προσπαθώ να την μάθω», σχολίασε μεταξύ άλλων ο χαφ της Λαμίας.

Και συνέχισε. «Προσωπικά, έχω μεγάλο κίνητρο να τα πάω καλά και να βελτιώνομαι κάθε μέρα και έτσι στο μέλλον να μπορώ να επιτύχω τους στόχους μου. Το να είσαι στην Ευρώπη είναι το κάτι άλλο».

Κλείνοντας ρωτήθηκε και για τις διαφορές μεταξύ του ελληνικού πρωταθλήματος όπως το έχει γνωρίσει από τα φιλικά και εκείνου της χώρας του.«Η ένταση με και χωρίς τη μπάλα και το ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να σκεφτείς, κάνει εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα) το ποδόσφαιρο πολύ πιο γρήγορο και πιο δυναμικό».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED