Άμεμπτος ο ΠΑΟΚ για την απόπειρα δωροδοκίας σε Σιαμπάνη

Άμεμπτος ο ΠΑΟΚ για την απόπειρα δωροδοκίας σε Σιαμπάνη

bet365

Δεν προέκυψε εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη, μετά την έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα που προκλήθηκε, μετά από την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη.

Σύμφωνα με αυτήν, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης ασκήθηκε ποινική δίωξη μόνο εις βάρος δύο προσώπων που φέρονται ότι πλησίασαν και έταξαν χρήματα στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σαμπάνη. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατά την εισαγγελική έρευνα, δεν στοιχειοθετήθηκε ηθική αυτουργία από ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παραπάνω αδίκημα.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τέθηκε υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα