Ιωνικός: Κλείνει τον πρώην παίκτη ΠΑΟΚ και Άρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη

Ιωνικός: Κλείνει τον πρώην παίκτη ΠΑΟΚ και Άρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη

Ιωνικός: Κλείνει τον πρώην παίκτη ΠΑΟΚ και Άρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη

bet365

Ο Ιωνικός συνεχίζει τη μεταγραφική του αντεπίθεση και ενισχύεται με μια ακόμη κίνηση ουσίας, προχωρώντας στην απόκτηση του πρώην δεξιού μπακ των ΠΑΟΚ και Άρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων παικτών στην Ελλάδα λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου και μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ιωνικός θα επιδιώκει να ενισχυθεί, με σκοπό να φτιάξει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η διοίκηση του Τσιριγώτη κινήθηκε για την απόκτηση του 27χρονου δεξιού μπακ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη!

Ο ακραίος αμυντικός από την Πιερία, ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει σε ΠΑΟΚ και Άρη, έχει δεχτεί πρόταση από τον Ιωνικό, την έκανε αποδεκτή και επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε, Σπαρτάκ Τρνάβα και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η περίπτωση του Κωνσταντινίδη συνιστά κίνηση ουσίας για τους Νικαιώτες...

Ο Κωνσταντινίδης έχει αγωνιστεί και σε Αιγινιακό και Ομόνοια, ενώ είχε υπογράψει και στη Μπρέσια. Ο Ιωνικός θα συνεχίσει τη μεταγραφική του ενίσχυση, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ενόψει της συμμετοχής του στη Super League Interwetten.

Μάλιστα, αυτή αναμένεται να μην είναι η τελευταία κίνηση για την ομάδα της Νίκαιας που ετοιμάζει να προσθέσει κι άλλα κομμάτια στο παζλ της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα