Ο Αστέρας κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα και ολοκλήρωσε αήττητος τα φιλικά του ματς

Newsroom
Ο Αστέρας κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα και ολοκλήρωσε αήττητος τα φιλικά του ματς

bet365

Οι Αρκάδες επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο «Ελ Πάσο», στην πρόβα τζενεράλε των 2 ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αήττητος (νίκες και μία ισοπαλία) ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης τα καλοκαιρινά του φιλικά, καθώς σήμερα (4/9) κέρδισε στην Καλλιθέα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε στην αρχή τον Βέρλχουστ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντεντάκη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Φατιόν, Παπαγεωργίου, Ματέι στον άξονα, τους Παμλίδης, Σαχλί στα άκρα και τον Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Βαλιέντε, Μουνάφο στον άξονα, τους Ριέρα, Τιλίκα, Σίτο μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν καλύτερα, κυκλοφορούσαν την μπάλα, είχαν μία καλή στιγμή με τον Ριέρα και έφταναν μέχρι τα καρέ της «Ελαφράς Ταξιαρχίζς». Ο Βέρχουλστ όμως αντέδρασε σωστά τόσο στην προσπάθεια του Ισπανού όσο και σε εκείνη του Μουνάφο λίγο αργότερα. Ομως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβαρες στο 35' και ο Αστέρας άνοιξε τότε το σκορ.

Μέχρι την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και απείλησαν σε μία περίπτωση με τον Ατιένθα, ενώ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Μπαράλες. Πάντως με την πάροδο του χρόνου και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άρχισε να ανεβάζει στροφές, ενώ στο ημίωρο ο Κάστρο αντικατέστησε τον Σαχλί.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, ενώ και οι γηπεδούχοι (τυπικά) έδειξαν πιο απειλητικοί και έβγαλαν 1-2 ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη, Παμλίδη. Ο Αστέρας είχε και εκείνος τις «στιγμές» του (Σίτο, Ριέρα), αλλά το 1-0 υπέρ του δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Για τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ράιλι, Μαρτίνες, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κότσαρης.


Για τον Αστέρα μετά την ανάπαυλα αγωνίστηκαν και οι Ιγκλέσιας, Τασουλής, Καπίγια, Μπενίτο, Γκόμες, Κρέσπι, Σανταφέ, Ντάικος,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα