Πρόβα τζενεράλε για Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης

Newsroom
Πρόβα τζενεράλε για Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και οι Αρκάδες θα συγκρουστούν το Σάββατο (4/9) στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην Καλλιθέα θα κάνουν Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης την «πρόβα τζενεράλε» τους ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το Σάββατο (4/9) θα συγκρουστούν σε φιλικό παιχνίδι.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
«Έναν ακόμα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο, 4/9/2021. Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Η είσοδος -για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- επιτρέπεται σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης (του τελευταίου εξαμήνου), αρνητικό μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid τεστ (48 ωρών) – (self tests δεν γίνονται δεκτά).Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα