Ο Λα Πάρα είναι ετεροθαλής αδερφός του Τζίνι Βαϊνάλντουμ!

Ο Λα Πάρα είναι ετεροθαλής αδερφός του Τζίνι Βαϊνάλντουμ!

bet365

Ο εκτός απρόοπτου νέος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης γνωρίστηκε πιτσιρικάς με τον νυν μεσοεπιθετικό της Παρί, με τον οποίο έπαιξαν αντίπαλοι στην Ολλανδία και την Premier League.

Στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα μπήκε από σήμερα (31/8) ο Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, καθώς όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα ο 31χρονος αριστερός εξτρέμ είναι ετεροθαλής αδερφός του Τζίνι Βαϊνάλντουμ και οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν μικροί και έπαιζαν μπάλα στα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ (εκείνος) και της Σπάρτα Ρότερνταμ αντίστοιχα. «Ηξερα πως είχα έναν αδερφό, αλλά εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν social media και δεν είχα καν φωτογραφία του. Μόλις μου είπαν πως είναι ο Ράιμον 'πάγωσα' στην αρχή και δεν μίλαγα. Απλά τον κοίταγα, αλλά ήμουν και χαρούμενος που επιτέλους τον γνώρισα. Πήγα να παίξω έναν αγώνα και βρήκα τον αδερφό μου. Εκτοτε ήρθαμε πολύ κοντά», σχολίασε παλαιότερα ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν για την πρώτη του επαφή με τον Λα Πάρα.

Από εκείνη την ημέρα που ήταν ακόμη πιτσιρικάδες οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι αρκετές φορές, τόσο στην Ολλανδία και στα ματς της PSV με την Χέρενφεεν όσο και στην Αγγλία, όπου ο νέος κάτοικος Ριζούπολης αγωνίζονταν για χρόνια και τον είδαμε στην Premier League με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ (ο Βαϊνάλντουμ έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στο Ανφιλντ και τη Λίβερπουλ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα