Έλυσε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Σιμάο

Έλυσε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Σιμάο

Έλυσε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Σιμάο

bet365

Τέλος από την ΑΕΚ ο Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος συμφώνησε με την ΑΕΚ για τη λύση του συμβολαίου του.

Για την ΑΕΚ αποτελούσε «αγκάθι» η περίπτωση του Νταβίντ Σιμάο και αυτό το καλοκαίρι καθώς ο Πορτογάλος μέσος που δεν υπολογιζόταν είχε ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με αποδοχές 400.000 ευρώ ετησίως.

Ο Σιμάο, ο οποίος είχε υπογράψει στην ΑΕΚ από το 2019, αλλά φόρεσε για ελάχιστες φορές τη φανέλα της, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση και να μείνει ελεύθερος.

Πλέον αποτελώντας οριστικά παρελθόν από την Ένωση είναι πιθανό να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όπου η Πάσος Φερέιρα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα