ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Λάμπρου

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Λάμπρου

bet365

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται ο 24χρονος εξτρέμ, Λάζαρος Λάμπρου, που υπογράφει για ένα χρόνο δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στον ΟΦΗ. Ο 24χρονος εξτρέμ, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, υπογράφει για ένα χρόνο στην ομάδα της Κρήτης.

Πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ολλανδική Τβέντε, αλλά αποχώρησε έχοντας κάνει οκτώ συμμετοχές. Συνολικά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1997, με ύψος 1.83, ο διεθνής με την U21 ακραίος επιθετικός έχει περάσει στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο και τη Φορτούνα Σιτάρντ.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα