Ολυμπιακός: «Θέλει τον Οτζο της Λίβερπουλ», σύμφωνα με τους Αγγλους (vid)

Ολυμπιακός: «Θέλει τον Οτζο της Λίβερπουλ», σύμφωνα με τους Αγγλους (vid)

bet365

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέγι Οτζο, που αγωνίζεται ως εξτρέμ στη Λίβερπουλ.

Μετά τους Ονιεκούρου και Λόπες, ο Ολυμπιακός θέλει κι άλλο εξτρέμ. Τουλάχιστον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αγγλων, που υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν τον Σέγι Οτζο, της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι «η Βέρντερ Βρέμης ρώτησε για τον Σέγι Οτζο ενώ ο ατζέντης του έχει προτάσεις από Βέλγιο και Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει κάποιος να πληρώσει τα 5.000.000 λίρες».

Ο 23χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσισαϊντ μέχρι το 2023. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης (κυρίως στα δεξιά).

Μετρά 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ (1 γκολ/4 ασίστ), ενώ έχει παίξει επίσης σε Κάρντιφ, Ρέιντζερς, Φούλαμ, Γουλβς, Ρεμς και Ουίγκαν

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα