Mάνατζερ Φάλκε στο Gazzetta: «Ο Ιάγκο θέλει ΑΕΚ, περιμένουμε την πρόταση της»

Mάνατζερ Φάλκε στο Gazzetta: «Ο Ιάγκο θέλει ΑΕΚ, περιμένουμε την πρόταση της»

Κώστας Τόπας
Mάνατζερ Φάλκε στο Gazzetta: «Ο Ιάγκο θέλει ΑΕΚ, περιμένουμε την πρόταση της»

bet365

Ο μάνατζερ του Ιάγκο Φάλκε, Μίρκο Λεβάτι επιβεβαίωσε στο Gazzeta ότι ΑΕΚ και Τορίνο είναι σε διαπραγματεύσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη προσφορά από πλευράς Ένωσης για την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Από το Gazzetta ενημερωθήκατε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές τόσο με την Τορίνο, την ομάδα που ανήκει ο Ιάγο Φάλκε, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Iταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν από το πρωί της Τετάρτης (25/08) πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Τορίνο για τα δικαιώματα του Ισπανού άσου, Ιάγο Φάλκε.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει καθώς σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, μιλώντας στο Gazzetta, o Μίρκο Λεβάτι ανέφερε ότι ο Ιάγο Φάλκε βλέπει με καλό μάτι την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ωστόσο περιμένουν την επίσημη πρόταση της Ένωσης, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

«Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ για τον Φάλκε. Ο παίκτης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ και του αρέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της. Απλά περιμένουμε την πρόταση. Για την ώρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα