Φιλικό Βόλος - ΑΕΚ την Κυριακή

Gazzetta team
Φιλικό Βόλος - ΑΕΚ την Κυριακή

bet365

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή (29/8). Δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι.

Το πρωτάθλημα της Super League Interwetten δεν θα ξεκινήσει ούτε αυτό το σαββατοκύριακο και έτσι οι ομάδες κλείνουν φιλικά τεστ για ακόμα μια εβδομάδα.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Βόλο για φιλικό ματς την ερχόμενη Κυριακή (29/8) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο μάλιστα είχε κανονιστεί στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Την ερχόμενη Κυριακή (29/8) στις 7.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση.

Για το φιλικό με την ΑΕΚ έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Ο φιλικός αγώνας ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα