Νιόπλιας: «Χάνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος» (vid)

Νιόπλιας: «Χάνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος» (vid)

Νιόπλιας: «Χάνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος» (vid)

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την αναβολή στη Super League Interwetten, για την εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα χαφ Φελίπε Γκαγιέγος, αλλά και για τη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά το 1-2 επί του Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (21/8) στο γήπεδο της Καλλιθέας, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας δήλωσε:

«Θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό το παιχνίδι, έγινε πιο γρήγορο. Οι αλλαγές έδωσαν μεγαλύτερη ζωντάνια, η θερμοκρασία ήταν καλύτερη. Θέλουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και τα βελτιώνεις παίζοντας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την παρουσία του Γκαγιέγος:

«Στην αρχή πουλούσαμε εύκολα μπάλες και κυνηγούσαμε, παρότι δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Ο Γκαγιέγος έδωσε ζωντάνια στο χώρο του κέντρου. Ήλεγχε το παιχνίδι. Είναι έμπειρος, εύκολα μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πασάρει. Για πρώτη φορά, ήταν πολύ καλός. Το παιδί είναι λίγες μέρες μαζί μας, δεν μας γνωρίζει καλά-καλά. Ήρθε από άλλη Ήπειρο. Έχουμε ακόμη έναν καλό παίκτη στην ομάδα. Έχουμε κι άλλους καλούς παίκτες, νομίζω ότι η σεζόν θα είναι καλή για εμάς. Αυτό δείχνουν τα συμπεράσματα που βγάζουμε».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος:

«Δεν γνωρίζουμε αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλαμε να παίξουμε και με τρεις στην άμυνα, να μην είμαστε μονότονοι. Όλοι θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία. Όλοι θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Απλά χάνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, όχι του ποδοσφαίρου. Στα μάτια των φιλάθλων δεν είναι ό,τι πιο ωραίο να μην ξέρουν πότε θα παίξουμε, όταν βλέπουν να παίζονται τα άλλα πρωταθλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα