ΑΕΚ Β΄: Ετοιμη για Πορταριά

ΑΕΚ Β΄: Ετοιμη για Πορταριά

ΑΕΚ Β΄: Ετοιμη για Πορταριά

bet365

Η ΑΕΚ Β' είναι έτοιμη να αναχωρήσει για την Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αναχωρεί τη Δευτέρα 23 Αυγούστου η ΑΕΚ Β που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League 2 της περιόδου 2021-22. Η αποστολή της ομάδας θα βρεθεί για 11 μέρες στην Πορταριά του Πηλίου και θα επιστρέψει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι τερματοφύλακες Αγγελόπουλος, Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μαρίνης οι αμυντικοί Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κάτσικας, Κορνέζος, Κώτσιος, Μαντζουρανάκης, Μπούσης, Σταμούλης, οι μέσοι Γερολέμου, Κορομηλάς, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Τσιόκρης, Πιτιλάκος, Γκαρσία και οι επιθετικοί Γεωργέας, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Αποστόλης Χριστόπουλος και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Το τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο της προετοιμασίας απαρτίζεται από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο, τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Παυλή, τον προπονητή τερματοφυλάκων Διονύση Χιώτη, τους γυμναστές Ανδρέα Φουσέκη και Ιγνάτιο Σακελλαρίδη, τον γιατρό Πίνδαρο Κακκαβά, τον φυσικοθεραπευτή Διονύση Εγκαρχο, τον αναλυτή Στράτο Παρούση και τον φροντιστή Δημήτρη Μανίτσα. Αρχηγός αποστολής είναι ο Ηλίας Ατματσίδης και τιμ μάνατζερ είναι ο Πάνος Πολίτης.

Η ΑΕΚ Β θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πορταριά. Θα παίξει με τη Ρόδο στις 26 Αυγούστου και με τη Νίκη Βόλου στις 29 του ίδιου μήνα, ενώ μέσα στο τελευταίο διήμερο της προετοιμασίας θα αντιμετωπίσει στο Βελεστίνο την ομάδα Ρήγας Φεραίος. Φιλικά προγραμματίζονται και για το χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή στην Αθήνα. Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα