Κωστούλας: «Εχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Cosmote TV»

Κωστούλας: «Εχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Cosmote TV»

bet365

Ο Φώτης Κωστούλας επιβεβαίωσε την συμφωνία για τα τηλεοπτικά με την Cosmote TV, που «ξεκλειδώνει» την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οπως όλα δείχνουν η σέντρα στην Super League θα γίνει κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο καθώς ο Φώτης Κωστούλας επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία των πέντε «αστέγων» μέχρι πρότινος ομάδων, με την Cosmote TV.

Παναιτωλικός, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Ιωνικός βρήκαν στέγη για τα επόμενα δύο χρόνια και σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Παναιτωλικού, επιβεβαίωσε την συμφωνία, λέγοντας πως μένουν μερικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

«Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε άλλο πρόβλημα. Είναι, βέβαια, λίγος ο χρόνος, αλλά υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση όλων να το λύσουμε. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Cosmote TV. Απομένουν λεπτομέρειες που κρύβονται σε κάθε συμβόλαιο. Γίνονται συζητήσεις με τους νομικούς και εύχομαι να τα καταφέρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάει στη Nova. Έτσι, αποφασίσαμε οι "6", ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι» ανέφερε στον ΣΠΟΡ Fm 94,6.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καμφθούν και οι τελευταίες αντιρρήσεις που υπάρχουν και ότι από το 2023 θα ισχύσει η κεντρική διαχείριση.

«Πρέπει να ξεκινήσει οπωσδήποτε η κεντρική διαχείριση, είναι αναγκαίο στην εποχή μας να προχωρήσει και ελπίζω ότι όντως θα ψηφιστεί. Δεν θα ξεκινήσει άμεσα, θ’ αρχίσει από το 2023, αλλά είναι σημαντικό να γίνει. Οι μόνες ομάδες που μέχρι τώρα είναι αντίθετες είναι ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός και ελπίζω ν’ αλλάξουν στάση. Όταν ξεκινάει η σεζόν και υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν κάποιο οικονομικό στήριγμα από τα τηλεοπτικά είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν. Είναι περίπου το 40-50% του μπάτζετ όλης της χρονιάς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορούμε όλοι μαζί να πάρουμε μεγαλύτερα συμβόλαια. Οι μεγάλες ομάδες θα πάρουν πάλι τη μερίδα του λέοντος, αλλά θα μπορούμε και οι υπόλοιποι να κάνουμε τον προγραμματισμό μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα