Συναυλία του Super 3 στη μνήμη του θρυλικού Κουκ

Συναυλία του Super 3 στη μνήμη του θρυλικού Κουκ

Gazzetta team
Συναυλία του Super 3 στη μνήμη του θρυλικού Κουκ

bet365

Τιμώντας τη μνήμη του γνωστού οπαδού του Άρη Κουκ ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, ο Super 3 διοργανώσει συναυλία στις 4 Σεπτεμβρίου στο «Κλ. Βικελίδης».

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την απώλεια του Κουκ, μιας ηγετικής προσωπικότητας του οπαδικού κινήματος του Άρη. Η φυσιογνωμία του είναι αποτυπωμένη σε γκράφιτι σε ειδικό χώρο εντός του «Κλ. Βικελίδης», ενώ ο Super 3 – τιμώντας τη μνήμη του – διοργανώνει συναυλία στο «Κλ. Βικελίδης». Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «Δε θα τα έλεγες και δε θα το ζητούσες ποτέ… Σαν φυσική παρουσία λείπεις δύο χρόνια από κοντά μας. Δε συζητάμε απλά για την παρέα, την καθημερινότητα. Δεν αναφερόμαστε απλά στη ρουτίνα. Κάθε άνθρωπος όσο ζει -και κυρίως με τον τρόπο που ζει- αφήνει πίσω του μία κληρονομιά και αντικατοπτρίζει μία κουλτούρα.

Φυσικά σε αυτή τη ζωή είσαι ότι δηλώσεις. Το ζητούμενο όμως είναι αυτά που επικαλείσαι σαν κουλτούρα και σαν ιδεολογία να τα είναι μία πραγματικότητα και όχι λόγια του αέρα. Να είναι κάτι που βγαίνει από την ψυχή σου και όχι κάτι προσποιητό για διάφορους λόγους. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι ανήκει στο οπαδικό κίνημα. Για εμάς και για τον ίδιο τον Νίκο, το οπαδιλίκι είναι ιδεολογία και τρόπος ζωής. Στη σημερινή εποχή βέβαια κάποια πράγματα είναι ψιλά γράμματα. Συμφέρον, εγωισμός, κέρδος, δημόσιες σχέσεις, λεζάντα. Ανασφάλειες του εγώ. Στην κολυμπήθρα του οπαδισμού μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε εύκολα, να βαφτιστεί -σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και για όσο χρόνο αυτός πιστεύει- για να καλύψει προσωπικές ανασφάλειες και εγώ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Super 3 αλλά και τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα