Ιωνικός – Ατρόμητος 1-1

Gazzetta team
Ιωνικός – Ατρόμητος 1-1

bet365

Με ένα γκολ του Άοσμαν στο 35' και ένα αυτογκόλ του Ρομαό στο 41', Ιωνικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Νίκαιας.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν μπαίνουν σιγά – σιγά οι ομάδες της Super League Interwetten που δίνουν τις τελευταίες τους φιλικές αναμετρήσεις πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Έτσι Ιωνικός και Ατρόμητος τα... είπαν σε φιλικό ματς στη Νίκαια με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με τον Άοσμαν να δίνει το προβάδισμα στον Ιωνικό στο 35' και τον Ατρόμητο να φτάνει στην ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Ρομαό.

Έτσι ξεκίνησαν Σπανός και Λόπεθ

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός. Ο Χουτεσιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μύγας και Βαλεριάνος τα δύο πλάγια μπακ και οι Σάντσες και Γκοτσούλιας στο κέντρο της άμυνας. Ρομαό και Ντάλσιο ξεκίνησαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Καμπράλ και Λένις οι δύο εξτρέμ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και ο Άοσμαν πίσω από τον Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης. Στον Ατρόμητο ο Άνχελ Λόπεθ παρέταξε επίσης το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον Πίριτς στο τέρμα, τους Χατζηισαΐα και Στρούγγη στο κέντρο της άμυνας και τους Καστεγιάνο και Βασιλαντωνόπουλο αριστερά και δεξιά στην αμυντική γραμμή. Σάλομον και Νάτσος ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι με την τριάδα των Μπεντινέλι, Πισάνο και Μουνίθ πίσω από τον προωθημένο Κουλoύρη.

Προβάδισμα με Άοσμαν ο Ιωνικός, αυτογκόλ από Ρομαό

Το πρώτο μισάωρο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις με τον Ιωνικό να ήταν πάντως η ομάδα που είχε δύο τελικές με τον Μύγα στο 17' να βλέπει τον Πίριτς να μπλοκάρει το σουτ που επιχείρησε και με τον Τουράμ στο 26', όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Τελικώς οι Νικαιώτες άνοιξαν το σκορ στο 35'. Ο Μύγας ανέβηκε από δεξιά, πάσαρε στον Τουράμ και εκείνος βρήκε τον Άοσμαν, ο οποίος αφού άδειασε τον αντίπαλό του με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να απαντήσει έξι λεπτά αργότερα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με αυτογκόλ του Ρομαό στο 41'. Ο Μουνίθ ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και ο Ρομαό στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Χωρίς πολλές φάσεις στο δεύτερο μέρος με το 1-1 να μην αλλάζει

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όταν ο Μάναλης βρήκε χώρο να σουτάρει, αλλά ο Πίριτς σε ετοιμότητα μπλόκαρε. Γενικότερα το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε πολλές καλές στιγμές με τον Ατρόμητο από κάποιο σημείο και έπειτα να πιέζει, αλλά το 1-1 να διατηρείται ως το φινάλε. Τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Ιωνικός είχε μια τελική με τον Μαχαίρα, αλλά το σουτ του νεαρού εξτρέμ πέρασε άουτ.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Σάντσες, Γκοτσούλιας, Ρομαό, Ντάλσιο, Καμπράλ, Λένις, Άοσμαν, Τουράμ

*Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος οι Πογοσιάν, Μάναλης, Μαχαίρας, Αναγνωστόπουλος, Ματσούκας, Βαφέας, Κιάκος, Ντελγάδο

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Νάτσος, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κουλούρης

*Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος οι Αθανασίου, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα