Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, μίλησε στους παίκτες

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, μίλησε στους παίκτες

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, μίλησε στους παίκτες

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να μιλήσει στην ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και λίγες μέρες πριν από τα κρίσιμα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (19-26/8), θέλησε να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι ξεκάθαρο για τους «ερυθρόλευκους» ότι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι μονόδρομος, κάτι που ξεκαθάρισε σε όλους το αφεντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν για τη φανέλα με καρδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα