ΟΦΗ: Χωρίς Βάτερμαν στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Βάτερμαν στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Βάτερμαν στον Βόλο

bet365

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το τουρνουά που θα γίνει στον Βόλο δεν συμπεριλήφθηκε ο Μπόι Βάτερμαν, που κάνει θεραπεία.

Με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/8) η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από την αναχώρηση για τον Βόλο.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Ναμπί, με τον Σαρδινέρο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Βάτερμαν και Τοράλ έκαναν θεραπεία, ενώ οι Στάικος και Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο, για το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Μαγνησίας, απαρτίζεται από τους: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Νέιρα, Φαν Ντάινεν, Ναμπι, Καμάου, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Στάικο, Μεγιάδο, Γρίβα, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέση.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (8/8) στις 09:00 στον Βόλο, ενώ το βράδυ (21:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ''Φλόγα'', καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Αστέρα Τρίπολης – Ατρόμητος (18.15)

Βόλος – ΟΦΗ (21.00)

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2 (18.15)

Νικητής 1 – Νικητής 2 (21.00)»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα