Παναιτωλικός: Μόρσεϊ και επίσημα (pic & vid)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Μόρσεϊ και επίσημα (pic & vid)

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την απόκτηση του 24χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Στο δυναμικό του Παναιτωλικού ανήκει και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής (6/8) ο Τζόναθαν Μόρσεϊ, ο οποίος βρισκόταν καθ' οδόν για την Ελλάδα και το Αγρίνιο έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τα «καναρίνια».

Ο 24χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Κιέβο Βερόνα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε σήμερα με τον Παναιτωλικό ο Τζόναθαν Μόρσεϊ (Jonathan Morsay). Γεννήθηκε στις 5.10.1997 στη Σουηδία και αγωνίστηκε στη Sundsvall και στη Brage. Μεταγράφηκε στην Chievo Verona και το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε με δανεισμό στη Dinamo Bucuresti».

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/

Ο Μόρσεϊ υπέγραψε στον Παναιτωλικό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα