Η Λαμία κέρδισε 2-0 τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Η Λαμία κέρδισε 2-0 τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε του «Αγιαξ της Ηπείρου» σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ.

Με 2-0 νίκησε απόψε (4/8) η Λαμία τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ και ο «πρωταγωνιστής» του ήταν στις εξέδρες. Βλέπετε ο Ντάνι Μπεχαράνο που πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο βρέθηκε στο γήπεδο, είδε την ομάδα του και χαμογελαστός, ύστερα από την «περιπέτεια» που πέρασε όταν έπεσε «θύμα» τροχαίου, μετρά πλέον αντίστροφα ώστε να επιστρέψει γερός στη δράση.


Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Βύντρα στα στόπερ, τους Σαραμαντά, Προβυδακη μπακ - χαφ, τους Τζανδάρη, Γκούγκα στα «6αρο-8άρια», τον Τιρόνε «οργανωτή» και τους Μανούσο, Καραμάνο φορ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είχε τον Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ, τους Σάλιακα, Εραμούσπε, Κάργα, Πίρσμαν στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντομίνγκες, Καραχάλιο, Λώλη στον άξονα και τους Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα επιθετική τριάδα.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι, είχαν ορισμένα απειλητικά σουτ με τους Πίρσμαν, Λώλη (μεγάλη ευκαιρία στο 27') και στο πρώτο μισάωρο του αγώνα διατηρούσαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ομως κάπου εκεί υπήρξε ένταση μεταξύ των Μανούσου, Πίρσμαν, τα «αίματα άναψαν» και αμφότεροι αντικαταστάθηκαν. Η παραπάνω εξέλιξη όμως επηρέασε τον ρυθμό και μέχρι την ανάπαυλα δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ρόμανιτς από τον Παντελάκη, ο νεαρός Σέρβος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 51' και η Λαμία άνοιξε το σκορ. Αμέσως μετά (54') ο ίδιος απείλησε με κεφαλιά και έκτοτε υπήρξαν εκατέρωθεν αρκετές αλλαγές, κάτι που έδειξε να επηρεάζει τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις ο Βλαχομήτρος, με ωραίο τελείωμα, διπλασίασε τα τέρματά τους. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Σιόντης του ΠΑΣ «άγγιξε» το γκολ με σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα