ΟΦΗ: Ανανέωσαν Σμπώκος και Χαλκιαδάκης

ΟΦΗ: Ανανέωσαν Σμπώκος και Χαλκιαδάκης

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Ανανέωσαν Σμπώκος και Χαλκιαδάκης

bet365

Μανώλης Σμπώκος (γενν. 19/02/2003) και Νίκος Χαλκιαδάκης (γενν. 19/02/2004), υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον ΟΦΗ, διάρκειας δύο και ενός έτους, αντίστοιχα.

Στην ανανέωση των συμβολαίων των Μανώλη Σμπώκου (αμυντικός) και Νίκου Χαλκιαδάκη (μέσος) προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο πρώτος θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο σε ομάδα της Super League 2. Θέλει να σπουδάσει εκτός Κρήτης και για αυτό αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για έναν χρόνο. Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί ποιος ποδοσφαιριστής της Κ19 θα υπογράψει επίσης επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Μανώλη Σμπώκο (γενν. 19/02/2003) και Νίκο Χαλκιαδάκη (γενν. 19/02/2004), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια με την ομάδα μας διάρκειας δύο και ενός έτους αντίστοιχα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έγιναν επαγγελματίες τον Φεβρουάριο του 2021, προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ενώ έχουν χριστεί διεθνείς με την Εθνική ομάδα U19 (Σμπώκος) και U17».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα