Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σάρλια, Λούμορ, Τουράμ και Νταβίντ Λουίζ

 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σάρλια, Λούμορ, Τουράμ και Νταβίντ Λουίζ

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός έγινε επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ ο Γκανέζος αριστερός μπακ, σε μία σπαρακτική και οδυνηρή ιστορία, λίγο πριν υπογράψει στον Αρη έμαθε πως έφυγε από τη ζωή το μόλις 4 εβδομάδων παιδί του! Ντεμαράζ «δυνατών» μεταγραφών στην Τουρκία

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η αποψινή (30/7) στη Super League Interwetten, όλα όμως επισκιάστηκαν από την τραγωδία που χτύπησε τον Λούμορ Αγιεγκμπένι και την οικογένειά του. Ο 25χρονος αριστερός μπακ που βρίσκονταν εδώ και μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη έγινε το απόγευμα επίσημα παίκτης του Αρη και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως πριν πέσουν οι υπογραφές έμαθε πως έφυγε από τη ζωή το μόλις 4 εβδομάδων μωρό του, που βρίσκονταν σε θερμοκοιτίδα. Ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας αμέσως αναχώρησε για την πατρίδα του ώστε να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του και τους οικείους, ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Αρκετές ώρες πριν ο Παναθηναϊκός έκανε official την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Σάρλια και ο Κροάτης στόπερ υπέγραψε στο «τριφύλλι» συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στον Ιωνικό υπήρξε ένα new entry από τα παλιά, καθώς ο γνώριμός μας Ροτζέριο Τουράμ που στο παρελθόν έπαιξε σε Κέρκυρα, Λαμία έγινε παίκτης του και «επαναπατρίσθηκε» στη χώρα μας από την Τουρκία όπου και έπαιζε, ενώ στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έπεσαν οι υπογραφές με τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι που μέχρι πρότινος δοκιμάζονταν.

Εκτός των συνόρων τώρα, η Άρσεναλ ανακοίνωσε με φανταστικό video την απόκτηση του 23χρονου Αγγλου κεντρικού αμυντικού, Μπεν Γουάιτ, από την Μπράιτον αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ. Το γεγονός αυτό τον καθιστά την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή των Γκάνερς πίσω από τον Νικολά Πεπέ (80 εκατομμύρια ευρώ) και τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (63,75 εκατομμύρια ευρώ).

Στην Τουρκία είχαμε... πολύ δουλεία. Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Γάλλου δεξιού μπακ, Βαλεντέν Ροζιέ, από τη Σπόρτινγκ αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στην Αντανα Ντεμίρσπορ έσκασε και το δεύτερο μεταγραφικό μπαμ. Λίγες ημέρες πριν ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι και πλέον με την ομάδα των Αδάνων υπέγραψε συμβόλαιο και ο 34χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Νταβίντ Λουίζ.

Δεν είναι, όμως, η μόνη τουρκική ομάδα που κάνει ηχηρές μεταγραφές. Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ απέκτησε τον 34χρονο Μαροκινό στόπερ, Μεντχί Μπενατιά, ο οποίος απασχόλησε παλαιότερα και τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα