Στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ ο Μπενατιά (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ ο Μπενατιά (vid)

bet365

Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ απέκτησε τον 34χρονο Μαροκινό κεντρικό αμυντικό, Μεντχί Μπενατιά, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε παλαιότερα και ο Ολυμπιακός.

Συνεχίζουν τα μεταγραφικά «μπαμ» οι μικρομεσαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Άντανα Ντεμίρσπορ έχει ήδη αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ την Πέμπτη (29/7) ήρθε σε συμφωνία και με τον Νταβίντ Λουίζ.

Ο χορός ξεκίνησε στα Άδανα και συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ υποδέχτηκε τον Μεντχί Μπενατιά. Ο 34χρονος Μαροκινός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος απασχόλησε παλαιότερα τον Ολυμπιακό, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη γειτονική χώρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ. Παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός από τους Φωκαείς στη Λοριάν, αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στην Κλερμόν και την Ουντινέζε.

Το 2013 τον αγόρασε η Ρόμα αντί 13,5 εκατομμυρίων ευρώ και τον πούλησε το 2014 στην Μπάγερν αντί του διπλάσιου ποσού (28 εκατομμύρια ευρώ). Παραχωρήθηκε δανεικός στη Γιουβέντους, η οποία τον αγόρασε το 2017 αντί 16,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ τον αγόρασε το 2019 αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα