Ρόμανιτς τριετίας στη Λαμία

Ρόμανιτς τριετίας στη Λαμία

bet365

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ στο τραπέζι υπάρχουν προτάσεις για εκείνον

Στους παίκτες που στηρίζεται αρκετά είναι ο Λάζαρ Ρόμανιτς για τη Λαμία και ο νεαρός ακραίος έμενε ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν. Υπήρχαν επαφές για πρόωρη επέκταση αλλά και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και τελικά επετεύχθη συμφωνία. Ετσι ο 23χρονος (28 ματς/4 γκολ πέρσι) υπέγραψε νέο που θα τον «κρατά» στο ΔΑΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Εκτός και αν τεθεί σοβαρό ζήτημα παραχώρησής του, καθώς η ίδια η ομάδα έκανε γνωστό πως υπάρχουν προτάσεις για εκείνον και εύλογα διαφορετικά μπορεί να διαπραγματευτεί εάν το συμβόλαιό του εκπνέει σε 3 χρόνια, αντί για 11 μήνες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου (25/3/1998) επιθετικού Lazar Romanic έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο Romanic, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τον Αύγουστο του 2018 έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας συνολικά 78 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας πλέον απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου. Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με τη φανέλα της Λαμίας, με εκπλήρωση των στόχων μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας που ανοίγεται μπροστά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα