Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 και Μακέντα κορυφή κόντρα στην Αλκμααρ

Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 και Μακέντα κορυφή κόντρα στην Αλκμααρ

Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 και Μακέντα κορυφή κόντρα στην Αλκμααρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχτεί σε σύστημα 4-2-3-1 και με τον Μακέντα στην κορυφή, στο φιλικό με Αλκμααρ (25/7, 17.00). ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Αλκμααρ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης και τον Βγιαφάνιες από πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Στο τέρμα θα είναι ο Διούδης και οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σιδεράς, Κώτσιρας θα είναι στην άμυνα (από αριστερά στα δεξιά).

Μαουρίτσιο και Αλεξανδρόπουλος θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Ενγκαμποτό, Σαβιέρ και Βιγιαφάνιες να είναι πίσω από τον Μακέντα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουμπέν Πέρεθ και Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο πρώτος δέχτηκε προπονείται μόνος του τις τελευταίες μέρες ύστερα από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό με την Αλ Τααβόν.

Από την άλλη, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στο 100%, αφού το Σάββατο (24/7) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα