Παναθηναϊκός: Το... φαπίγιο στους νέους και τον εορτάζοντα Χατζηθεοδωρίδη (pics)

Παναθηναϊκός: Το... φαπίγιο στους νέους και τον εορτάζοντα Χατζηθεοδωρίδη (pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το... φαπίγιο στους νέους και τον εορτάζοντα Χατζηθεοδωρίδη (pics)

bet365

Με έναν ξεχωριστό τρόπο ευχήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή και στους καινούριους Πέρεθ και Κώτσιρα.

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, όπως και ο οδηγός του πούλμαν Ηλίας Λυμπερόπουλος, έχουν την τιμητική τους σήμερα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς γιορτάζουν. Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης οι παίκτες του Τριφυλλιού δημιούργησαν ένα διάδρομο και από μέσα πέρασαν οι νέοι της ομάδας. Σαν καλωσόρισμα, έστω και με σχετική καθυστέρηση.

χσ

Ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Γιάννης Κώτσιρας και λόγω της γιορτής του και ο Χατζηθεοδωρίδης. Μόνο που ο διάδρομος δεν ήταν το κλασσικό ισπανικό pasillo αλλά το ελληνικότατο... φαπίγιο, με τους νέους και τον εορτάζοντα Ηλία να ᾽᾽βαπτίζονται᾽᾽ από τους συμπαίκτες τους και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χαμογελά από το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του.

ωδλ

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED