ΠΑΟΚ: Ο «μασκοφόρος» Βιεϊρίνια (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Ο «μασκοφόρος» Βιεϊρίνια (pics & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο «μασκοφόρος» Βιεϊρίνια (pics & vid)

bet365

O αρχηγός του ΠΑΟΚ δίνει το παράδειγμα και προπονείται στο Apeldoorn με προστατευτική μάσκα, λόγω ενός χτυπήματος στη μύτη στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν σκέφτηκε ούτε μια φορά να απουσιάσει από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Apeldoorn της Ολλανδίας. Αυτό πρέπει να κάνει ως αρχηγός. Να δίνει το παράδειγμα προς όλους.

Το πρωί της Δευτέρας ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου» χτύπησε στη μύτη κατά τη διάρκεια μιας άσκησης τακτικής σε σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Κούτσια. Μάλιστα, δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό και ζητούσε να πάρει το «ΟΚ» να επιστρέψει.

Βιεϊρίνια-Κούτσιας: Η στιγμή του τραυματισμού στη μύτη για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ
Βιεϊρίνια-Κούτσιας: Η στιγμή του τραυματισμού στη μύτη για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ

Θα μπορούσε το απόγευμα να μην προπονηθεί μέχρι να υποχωρήσουν οι πόνοι, ευτυχώς δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, αλλά ο 35χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας φορώντας προστατευτική μάσκα.

Μαγνητική ο Μιχάι

Εκτός από τον Αμρ Ουάρντα που αναχώρησε για την Αίγυπτο από την απογευματινή προπόνηση απουσίαζε και ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός στόπερ αισθάνθηκε πόνο στο χειρουργημένο πόδι και γι’ αυτό το λόγο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει και μέχρι τότε θα ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED