ΟΦΗ: Video από την πτήση για την Ολλανδία

ΟΦΗ: Video από την πτήση για την Ολλανδία

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Video από την πτήση για την Ολλανδία

bet365

Η αποστολή του ΟΦΗ έφτασε στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δείτε το video από την πτήση των Κρητικών.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (11/7) η αποστολή του ΟΦΗ. Εκεί, μέχρι τις 30 Ιουλίου, η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια σειρά από φιλικά και θα επιδιώξει να προετοιμαστεί, ώστε να είναι πανέτοιμη για τη σέντρα της Super League Interwetten.

Δείτε το video από την πτήση της ομάδας του Ηρακλείου με προορισμό την πόλη «Oosterbeek».

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκης, Μαρινάκης, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Κοροβέσης, Βούρος, Ουές, Καστάνιος, Γρίβας, Διαμάντης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Νοικοκυράκης, Πασαλίδης, Στάικος, Φαν Ντάινεν.

Μέχρι τις 20 Ιουλίου η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Bilderberg», της πόλης «Oosterbeek», διάστημα στο οποίο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

13/7 με αντίπαλο τη Φίτεσε
16/7 με αντίπαλο την Άντερλεχτ

Από 20 μέχρι 31 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή «Mill» και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

21/7 με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάρντ
24/7 με αντίπαλο τη Βέστερλο
28/7 με αντίπαλο την Άλκμααρ
30/7 με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα