Προς Τρία Πέντε Πηγάδια ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

 Προς Τρία Πέντε Πηγάδια ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν θα μεταβεί οριστικά στην Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα διεξαχθεί εντός των συνόρων

Με γνώμονα τον αρχικό προγραμματισμό η αποστολή του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρούσε σήμερα (11/7) για το Κίελτσε της Πολωνίας. Ομως η έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 που παρατηρείται στις αποστολές των άλλων ομάδων που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο που είχαν «κλείσει» στα Γιάννινα, τους οδήγησε σε αλλαγή πλάνων.

Από αύριο η προετοιμασία του «Αγιαξ της Ηπείρου» θα συνεχιστεί στη βάση του και όλα δείχνουν πως το βασικό της στάδιο θα διεξαχθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια, με την 16η Ιουλίου ως πιθανότερη ημέρα αναχώρησης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προγραμματιστούν και τα φιλικά που θα γίνουν, αφού εννοείται πως ακυρώθηκαν εκείνα της Πολωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα