Η αποστολή του Απόλλωνα για Βουλγαρία

 Η αποστολή του Απόλλωνα για Βουλγαρία

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αναχωρήσει αύριο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Για το Πράβετς της Βουλγαρίας θα αναχωρήσει αύριο (12/7) ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Μαρτίνες, Ιωαννίδης, Ρώσσης (οι δύο τελευταίοι θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες στη γειτονική χώρα), ενώ η επιστροφή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει οριστεί για τις 23 του μηνός.

Η αποστολής της αποτελείται από τους εξής: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Κυρίτσης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Ραΐλι, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Σλίβκα, Φατιόν, Κραγιόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα, Μουστάκας, Γιαννάκης, Δούμας, Γκούφας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED