«Ξεμούδιασαν» Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης

«Ξεμούδιασαν» Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης

bet365

Σε φιλικό παιχνίδι 70 λεπτών οι δύο ομάδες ξέφυγαν από τη ρουτίνα των προπονήσεων

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από τις προπονήσεις είχαν σήμερα (8/7) Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης στη Νίκαια. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν σε φιλικό παιχνίδι 70 λεπτών (από 2 ημίχρονα των 35 λεπτών), η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δοκίμασε αρκετούς νεαρούς και αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αοσμάν, Μάναλης και για τους φιλοξενούμενους οι Κόλα (υπό δοκιμήν), Τσιλούλης.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τους Αναγνωστόπουλο, Τσιριγώτη, Σάντσες, Ντελγκάδο, Βαλεριάνο, Ρομαό, Ντάλτσιο, Αοσμαν, Μάναλη, Ματσούκα, Ιατρούδη. Επαιξαν και οι Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Μπουένο, Πογοσιάν, Μύγας, Μπονέτι, Κιάκος, Μουστάκης.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης έπαιξαν 4 διαφορετικοί γκολκίπερ (Βέρχουλστ, Κότσαρης, Κυρίτσης, Πίνης), οι Λισγάρας, Ντεντάκης, Σλίβκα, Ντάουντα, Φατιόν, Ραΐλι, Κραγιόπουλος, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης, οι Δούμας, Ντέιβιντ, Γκούφας και Μουστάκας από την Κ-19 και αρκετοί υπό δοκιμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα