Ποντένσε: «Αγαπημένο γήπεδο αλλά και πιο δύσκολη έδρα το Καραϊσκάκη»

Δημήτρης Τομαράς
Ποντένσε: «Αγαπημένο γήπεδο αλλά και πιο δύσκολη έδρα το Καραϊσκάκη»

bet365

Ο winger Ντάνιελ Ποντένσε μιλώντας στο site  της Γουλβς αποθέωσε το γήπεδο της πρώην ομάδας του, του Ολυμπιακού.

Το αγαπημένο του γήπεδο είναι το Καραϊσκάκη και το διευκρίνισε αυτό ο Ντάνιελ Ποντένσε λέγοντας πως «είναι ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχα συνηθίσει. Στην Αγγλία τα γήπεδα είναι πολύ διαφορετικά. Στο Καραϊσκάκη η ατμόσφαιρα και ο κόσμος είναι φοβερά. Ο κόσμος τραγουδάει και όλοι λειτουργούν το ίδιο. Είναι σαν κάτι φυσιολογικό, όπως και τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά, που τα είχα συνηθίσει. Ένιωθα πολύ ωραία. Ήταν πολύ όμορφα».

Για το πιο δύσκολο γήπεδο πάλι στάθηκε στο φαληρικό γήπεδο λέγοντας ότι «θα έλεγα το στάδιο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Είναι μες στις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω βιώσει και ήταν φανταστικό να είμαι εκεί».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED