Ανακοίνωσε Ράιλι ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Ράιλι ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μαροκινό κεντρικό αμυντικό

Ως «εσωτερική μεταγραφή» λογίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αντίλ Ράιλι. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός υπέστη πέρσι ρήξη χιαστών στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΛ, έκτοτε δεν έπαιξε ξανά και παρότι προς στιγμήν τέθηκε ζήτημα αποχώρησής του, τελικά έμεινε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ανανέωσε το συμβόλαιό του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραΐλι. Γεννημένος στις 25 Απριλίου 1991, στο Μαρόκο, αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι ο άτυχος της περυσινής σεζόν καθώς στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη τη σεζόν. Ο Ραΐλι παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μας καθώς υπέγραψε ήδη το νέο συμβόλαιό του

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα