Ο Ολυμπιακός βρήκε ήδη νέο Μαντί Καμαρά!

Ο Ολυμπιακός βρήκε ήδη νέο Μαντί Καμαρά!

Ο Ολυμπιακός βρήκε ήδη νέο Μαντί Καμαρά!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για έναν παίκτη τον οποίο οι ειδικοί στον Ολυμπιακό τον θεωρούν για «μεγάλα πράγματα».

Ο Ολυμπιακός έχει προνοήσει και έχει πάρει παίκτη, και δη από την Μπουντεσλίγκα και Καμερουνέζο διεθνή, τον Κουντέ, για τη θέση του Μαντί Καμαρά, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και μπορεί, επαναλαμβάνω τη λέξη μπορεί γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, να πωληθεί μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Μόνο που εγώ έχω κάτι να σας πω: τη θέση του Μαντί Καμαρά μπορεί να την παίξει πάρα πολύ καλά ένας άλλος…Καμαρά! Ο Αγκιμπού Καμαρά, την μεταγραφή του οποίου θα ανακοινώσει άμεσα ο Ολυμπιακός-καθαρά τυπικό είναι το θέμα, αφού έχει κλείσει. Οι άνθρωποι του ολυμπιακού που τον επέλεξαν δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτός ο μικροσκοπικός μέσος από τη Γουϊνέα, συμπατριώτης δηλαδή του Μαντί, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στον πρωταθλητή Ελλάδας ακριβώς από αυτή τη θέση, σαν 8άρι!

Ο Αγκιμπού ξεκίνησε την καριέρα του σαν εξτρέμ, αλλά εσχάτως στην Εθνική Γουϊνέας, στην οποία ήδη έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές, έπαιξε σε ρόλο Νο 8! Και εντυπωσίασε. Σε τέτοιο βαθμό, που στον Ολυμπιακό πλέον περισσότερο να υπολογίζεται σαν 8άρι παρά σαν εξτρέμ. Ένας μέσος-μηχανάκι, με καλή τεχνική κατάρτιση και δημιουργικές-επιθετικές αρετές. Δεν το αποκλείω να δοκιμαστεί και σαν εξτρέμ, αλλά νομίζω ότι στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει για την πολυτιμότητα του σε ρόλο στον άξονα.

Κοιτάξτε, εγώ το παιδί το έχω δει σε κάποια στιγμιότυπα, και δεν έχω εμπιστοσύνη να εκφέρω άποψη από τόσο μικρό χρόνο που τον έχω δει. Ωστόσο, οι ειδικοί στον Ολυμπιακό, δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι ο σύλλογος έχει βρει θησαυρό! Και βάζουν και στοίχημα ότι ο 20χρονος (δεξιοπόδαρος) Αγκιμπού μπορεί να ήρθε θεωρητικά για τον Ολυμπιακό Β, αλλά είναι καθαρά θέμα χρόνου να παίξει στην πρώτη ομάδα. Για την ακρίβεια, έχουν την γνώμη ότι θα αρέσει τόσο πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, που θα τον κρατήσει με μεγάλη χαρά του στην πρώτη ομάδα και δη πάρα πολύ σύντομα.

Ήδη ο Αγκιμπού προπονείται με την πρώτη ομάδα και μακάρι να δικαιωθούν οι προβλέψεις-εκτιμήσεις κι ο Ολυμπιακός να έχει βρει κελεπούρι!

Μαρίνος

Κι επειδή μιλάμε για Ολυμπιακό Β: οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν πρόταση της αυστριακής Άλταχ για τον Μαρίνο! Ο Κάναντι, που είναι προπονητής εκεί, είχε δει τον νεαρό αριστεροπόδαρο εξτρέμ του Ολυμπιακού, που φέτος έπαιξε δανεικός στο Λεβαδειακό (με 3 γκολ και 3 ασίστ σε 24 εμφανίσεις, εκ των οποίων μόνο τις οκτώ βασικός) και τον ζήτησε. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν γιατί θεωρούν τον 21χρονο φαντεζί κυνηγό ως σημαντική μονάδα για το πρότζεκτ Ολυμπιακός Β, μετά και την καλή παρουσία του στο «σκληρό» πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Άσχετο: Ρε τον Μακέλι τι πέναλτι έδωσε στην Αγγλία για να πάει στον τελικό του EURO.

Μακέλι

Τα ίδια και χειρότερα είχε κάνει ο Ολλανδός διαιτητής εις βάρος του Ολυμπιακού και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Για να μην ξεχνιόμαστε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.