H λύση στο μεταγραφικό αδιέξοδο της ΑΕΚ

H λύση στο μεταγραφικό αδιέξοδο της ΑΕΚ

H λύση στο μεταγραφικό αδιέξοδο της ΑΕΚ
O Μάκης Παπασημακόπουλος αφήνει για λίγο στην άκρη την αγαπημένη του Αγγλία και καταπιάνεται με τη λατρεμένη του ΑΕΚ και τις μεταγραφές της.

το logo της Novibet

Ναι, ναι ξέρω, έχουμε τα ημιτελικά του ΓΙΟΥΡΟ μπροστά μας. Σας απαντάω με ένα βροντερό Ε ΚΑΙ; Έχετε πάρει γραμμή ότι οι ομάδες μας, τα άξια συλλογίδια της επικής μας ΣΟΥΠΡΑΛΙΓΚΑΣ έχουν ξεκινήσει προετοιμασία;

Σας ρωτάω. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ; Γιατί αν το έχετε πάρει γραμμή, μπορείτε ασφαλώς να καταλάβετε πως ποσώς μας απασχολεί το οτιδήποτε άλλο, όταν αρχινάει η προετοιμασία των συλλόγων μας.

Ναι, η Αγγλία βρίσκεται περισσότερο κονδά από ποτέ στο να πάρει το πρώτο της τρόπαιο μετά το Μουνδιάλ του Εξηνταόξω. Ναι, έχουμε μπροστά μας σύγκρουση τιτάνων Ισπανομακαρόνικη.

Λε Ταλέκ έχασα τον ύπνο μου


Αλλά με το χέρι στην καρδιά. Σας συγκινούν περισσότερο αυτά από το γεγονός ότι μπήκαν στο κόλπο κι άλλοι μνηστήρες για τον Λε Ταλέκ; Γιατί εγώ δεν έχασα ύπνο για τις κίτρινες του Ράης ή του Φίλιπς ας πούμε. Καλά, λίγο. Αλλά ναι, για το αν θα πάρουμε τον Λε Ταλέκ έχασα τον ύπνο μου. Και προσέχτε. Ούτε καν τον ξέρω τον λεβέντη. Αν τόνε βάλουνε σε police line up και είναι ο Λε Ταλέκ, ο γείτονάς μου από τον τρίτο, ένας κάδος με σπασμένο ροδάκι και μια τυχαία περιπτερού και μου πουν «ποιος είναι ο Λε Ταλέκ», εγώ τον κάδο θα ψηφίσω με ράνερ απ τον γείτονα απο τον τρίτο. Μπέσα τώρα.


Διότι πώς να γίνει, έτσι έχω μεγαλώσει. Με το άγχος για παίκτες που δεν ξέρω, αλλά μαθαίνω να χρειάζομαι, ακόμα και αν δεν έρθουν ποτέ.
Και το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι της ΑΕΚ έχει άφθονους τέτοιους. Θέλαμε Εντσάμ. Τόνε θέλαμε ρε παιδί μου, θα μας απογείωνε. ΤΟ ΝΙΩΘΑΜΕ. Δεν ήρθε. Θέλαμε και θέλουμε Λε Ταλέκ. Τόνε θέλαμε και τόνε θέλουμε, θα μας απογειώσει. ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ. Μάλλον δεν θα έρθει. Θέλουμε κάποιον κεντρικό αμυντικό. ΜΑΛΛΟΝ. Με καλό όνομα στην Ευρώπη. Εκείνον τον Ντα Σίλβα θέλαμε. Θα μας απογείωνε και δαύτος. ΤΟ ΝΙΩΘΑΜΕ. Δεν ήρθε. Θέλουμε Αραούχο.

Το OCD μας


Καλά αυτόν οκ, τον θέλουμε κάθε χρόνο δεν έχει να πει. Σε αυτό το σημείο, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Αραούχο είναι το OCD μας, πώς κάνω εγώ που τσεκάρω δέκα φορές την κλειδαριά να δω αν κλείδωσα την πόρτα; Έτσι.
Ξεκινάμε προετοιμασία. ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Πρώτο φιλικό. ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Δεύτερο φιλικό. ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Ξεκινάει η σεζόν. ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Τελειώνει η σεζόν. ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Φτάνει το τέλος του κόσμου. ΑΡΑΟΥΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Που εντάξει, ίσως όταν φτάσει το τέλος του κόσμου να τον έχουμε πάρει ΟΝΤΩΣ, αλλά υπάρχει μια γλυκιά OCD-ική εμμονή που βγάζει τον Αραούχο εκτός μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας μου. Είναι το μόνιμο ρε παιδί μου, το φετίχ μας.

Για τα υπόλοιπα όμως, υπάρχει λύση. Διότι οι εποχές είναι δύσκολες, αυτός ο Κόβιντ τα έχει κάμει όλα ίσωμα, δεν είναι καιρός για μεγάλα ανοίγματα. Άρα; Άρα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Πάμε στην Δούκισσα να μας κάνει ωραίους


Μάλιστα, όπως τα ακούτε. Λύση υπάρχει. Κάνεις ένα τελέφωνο στον ΣΚΑΙ, τους λες «γεια σας, ΑΕΚ εδώ, έχει κανένα κενό η Δούκισσα για ένα ΣΠΕΣΙΑΛ επεισόδιο;», κοιτάνε αυτοί τα μπλοκάκια τους, σου λένε «έχουμε εδώ ένα κενό τέλος Ιούλη», υπέροχα λες ερχόμαστε από εκεί και πηγαίνεις ΟΛΗ την ομάδα της ΑΕΚ για ένα ΕΠΙΚΟ επεισόδιο του Super Makeover.

Βάζεις τρέσες στον Μάνταλο, βάφεις ξανθό τον Ανσαριφάρντ, ξυρίζεις γουλί τον Γαλανόπουλο, περνάς με μπρόνζερ τον Τσιντώντα, αλλάζεις χτένισμα στον Σιμάνσκι και τέλος πάντων αλλάζεις ΤΕΛΕΙΩΣ το λουκ όλων των παικτών που ΗΔΗ έχεις.

Επιπλέον μπόνους κανονάκι, πας σε ένα ΚΕΠ, τους αλλάζεις τα στοιχεία ταυτότητος, τους δίνεις άλλα επώνυμα και τους κάνεις να είναι από άλλες χώρες και να οι 8-9 μεταγραφές που θες. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά, ούτε ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά δεν χρειάζεται να χαλάσεις. Άσε που αν ΟΝΤΩΣ καταφέρεις και πάρεις κανονική μεταγραφή και όχι τον Μάνταλο με τρέσες που τον φωνάζεις πλέον Ροδρίγο Γκονσάλβο Άστον Μαρτίνεζ, θα είναι πλέον ΕΞΤΡΑ σε αυτούς που ήδη έχεις πάρει, μιας και κανείς δεν θα ξέρει ότι πήγες την ομάδα για makeover στην Δούκισσα Νομικού.

Εκτός από τους τηλεθεατές και τις τηλεθεάτριες του Super Makeover, αλλά ποιος από αυτούς και από αυτές παρακολουθούν ταυτόχρονα τα μεταγραφικά της ΑΕΚ;

Πέρα από εμένα, εγώ δεν μετράω.

Σκεφτείτε το εκεί στην ΑΕΚ, εγώ ιδέες δίνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος