Η ορθολογική και έξυπνη επιλογή του Παμλίδη (vids)

Η ορθολογική και έξυπνη επιλογή του Παμλίδη (vids)

bet365

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μία επιλογή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που έχει «εξήγηση»

Στην «πραγματικότητα» του Απόλλωνα Σμύρνης μπήκε πλέον ο Γιώργος Παμλίδης, καθώς έκανε το δρομολόγιο Γιάννινα-Ριζούπολη.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (33 ματς/7 γκολ/2 ασίστ) και δείχνει να είναι «ιδανικός» στο στυλ παίκτη που αναζητούσαν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ας δούμε το γιατί.

*Ελέω της παρουσίας των Ιωαννίδη, Ντάουντα ο Απόλλων έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει αν χρειαστεί στο «9», αλλά η κλασική του θέση να είναι διαφορετική. Ο Παμλίδης είναι μεν επίσημα «ακραίος», αλλά έβγαλε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν ως κλασικός «φουναριστός».

*Με την ίδια ευχέρεια που παίζει στην κορυφή της επίθεσης ή τα «φτερά», μπορεί να περάσει και «περιφερειακός» ως παρτενέρ ενός εκ των δύο προαναφερθέντων. Ετσι ο Μαρτίνες π.χ. μπορεί αυτόματα να φύγει από το «10» για τα άκρα και να υπάρξει ντόμινο εσωτερικών αλλαγών. Η παρουσία του «λύνει» τα χέρια του Πετράκη.

*«Εχει» το γκολ και όχι μόνο. Την περασμένη σεζόν βρήκε 7 φορές δίχτυα με 41 τελικές, δηλαδή θέλει κατά μέσο όρο λιγότερες από 6. Μάλιστα δεν ήταν ο «μόνιμος» εκτελεστής των στημένων (φάουλ, πέναλτι), ενώ έδωσε ακόμη 2 ασίστ και κέρδισε το πέναλτι που σκόραρε ο Κριζμάν στο Αγρίνιο. Ετσι με τον Α,Β ή Γ τρόπο συμμετείχε στα 10 από τα 27 τέρματα του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στη σεζόν. Παράλληλα «μέτρησε» ακόμη 2 δοκάρια, ξέχωρα από όσες κλασικές φάσεις για γκολ.

Με γνώμονα τα παραπάνω ο Απόλλων Σμύρνης πήρε έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά και σε αρκετές θέσεις, ο οποίος ξέρει που πάει και τι θέλουν από εκείνον, αφού εκτός των άλλων συνεργάστηκε τη σεζόν 2018/19 ξανά με τον Γιάννη Πετράκη, τότε στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα