Ο Βύντρα ανανέωσε με τη Λαμία και θα γράψει ιστορία

Gazzetta team
 Ο Βύντρα ανανέωσε με τη Λαμία και θα γράψει ιστορία

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο και μόλις αγωνιστεί για πρώτη φορά την επόμενη σεζόν θα γίνει αυτόματα ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έπαιξε ποτέ στη «μεγάλη» κατηγορία

Ο Λουκάς Βύντρα είναι... βιονικός και σήμερα (5/7) «σφραγίστηκε» πως μπορεί να... νικήσει και τον χρόνο. Πιο συγκεκριμένα ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν με τη Λαμία σε ηλικία 40 ετών και 5 μηνών, κάτι που σημαίνει πως θα... γράψει ιστορία στην πρώτη του εμφάνιση την επόμενη χρονιά.

Ο μεγαλύτερος που έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη κατηγορία (Α' Εθνική ή Super League) είναι ο Σέβο Μίλαν, όταν στις 26 Μαρτίου του 2000 έπαιξε με τα Τρίκαλα κόντρα στον ΟΦΗ και ο Σέρβος γκολκίπερ ήταν τότε 40 ετών, 6 μηνών και 11 ημερών.

Η πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου οπότε ο Βύντρα θα είναι μεγαλύτερος και αυτόματα όταν «μετρήσει» συμμετοχή θα γίνει και ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 40χρονο (5/2/1981), αμυντικό, Λουκά Βύντρα.


Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα, αυτά τα δύο χρόνια έχει σημειώσει συνολικά 47 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα