Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και δυναμική»

Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και δυναμική»

 Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και δυναμική»

bet365

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους και ο προπονητής τους έδωσε το... στίγμα όλων στην ομάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται για τον ΟΦΗ η πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν. Λίγο πριν την έναρξή της ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και έδωσε το «στίγμα» των Κρητικών. Ο 56χρονος κόουτς αρχικά σχολίασε πως «στην ομάδα υπάρχουν ρόλοι. Οταν υπέγραψα έκανα την κουβέντα με αυτούς που τρέχουν τα μεταγραφικά. Αλλοι τρέχουν αυτά τα θέματα, εμένα η δουλειά μου είναι να προπονώ και να βελτιώνω την ομάδα». Μετά στάθηκε στις διαφορές της νέας σεζόν από την προηγούμενη. «Θα είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα, γιατί οι παίκτες ξεκουράστηκαν, θα μπορούν να μπουν με μεγαλύτερη όρεξη στο γήπεδο, γιατί ήταν ένα συνεχόμενο πράγμα και προπονούνταν διαρκώς. Γυρίζουμε στην κανονικότητα».

Μάλιστα ο έμπειρος κόουτς στάθηκε και στη διαφαινόμενη επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. «Ξέρετε πόσο δυναμική μας δίνει ο κόσμος μας. Μας έλειψε πολύ και μπαίνουμε τώρα με ιδανικές συνθήκες στη νέα σεζόν. Μπαίνουμε πάντα με θετικές σκέψεις στη σεζόν. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, την αφήνουμε πίσω μας και πάμε για τα καλύτερα».


Για τα μεταγραφικά σχολίασε ότι «η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, σε πρότυπα εξωτερικού. Αλλοι χειρίζονται αυτά τα θέματα. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε τους παίκτες εδώ. Κανείς δε θέλει να τους έχει τελευταία μέρα, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμη. Δεν είναι όπως πέρυσι, που βιαζόσουν να κλείσεις και δεν υπήρχαν παίκτες. Φέτος υπάρχουν παίκτες».

Ο Νιόπλας υπογράμμισε και τον στόχο των Κρητικών και την προετοιμασία τους. «Ρωτάτε έναν άνθρωπο που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, είναι γέννημα θρέμμα της και ξέρω τους στόχους μας. Εχουμε μεγάλο όνομα, έχουμε δυναμική στο πρωτάθλημα και θέλουμε το καλύτερο. Με τόσο κακή χρονιά που κάναμε πέρυσι, φέτος θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα Δε θέλαμε να παίξουμε στα πλέι άουτ φυσικά. Το καλό στην Ολλανδία είναι ότι θα παίξουμε με αξιόλογους αντιπάλους. Βλέπεις και εσύ τις δυνατότητές σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα