Πασαλίδης: «Ο στόχος του ΟΦΗ είναι να μπει στα πλέι οφ»

Πασαλίδης: «Ο στόχος του ΟΦΗ είναι να μπει στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Πασαλίδης: «Ο στόχος του ΟΦΗ είναι να μπει στα πλέι οφ»

bet365

Για το νέο ξεκίνημά του στον ΟΦΗ αλλά και για τον στόχο των πλέι οφ που έχουν οι Κρητικοί τη νέα σεζόν μίλησε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στην «πρώτη» της ομάδας.

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν και το μοναδικό νέο πρόσωπο ήταν ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο 25χρονος αμυντικός πριν την έναρξη της προπόνησης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της ομάδας τη σεζόν που ξεκινάει είναι να μπει στα πλέι οφ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και επίσημα την προετοιμασία, να δουλέψουμε, για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε οι υποχρεώσεις μας.

Ο ΟΦΗ είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για μένα, ελπίζω να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους που με επέλεξαν και πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Οι στόχοι μας εξαρχής είναι να μπούμε στα πλέι όφ και έπειτα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν θερμά, δε χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ και σαν να ήμουν από πέρυσι εδώ», ανέφερε ο Πασαλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα