Ο Τζαβέλλας ανακοινώνεται και... πετάει

Ο Τζαβέλλας ανακοινώνεται και... πετάει

Ο Τζαβέλλας ανακοινώνεται και... πετάει

bet365

Ο 34χρονος αμυντικός θα ανακοινωθεί αύριο από την ΑΕΚ και ύστερα θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή

Ζήτημα ωρών είναι να γίνει ο Γιώργος Τζαβέλλας και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Η πλευρά της Αλάνιασπορ έστειλε απόψε (29/6) όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνταν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και ο 34χρονος αμυντικός θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του με την Ενωση και θα ανακοινωθεί.

Αμέσως μετά θα «πετάξει» για την Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μάλιστα το πρώτο πράγμα που έκανε ο Τζαβέλλας όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ήταν να επικοινωνήσει με τον προπονητή του στην Ολλανδία. Στη συνομιλία που είχαν του μετέφερε πόσο πολύ ήθελε να «τελειώσει» η μετακίνησή του στην Ενωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα