Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 1-0: Με Σουρλή στη βροχή! (vids)

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 1-0: Με Σουρλή στη βροχή! (vids)

bet365

Νικηφόρο και το 2ο φιλικό τεστ του Ολυμπιακού, καθώς με γκολ του Βασίλη Σουρλή επικράτησε 1-0 της Κράσνονταρ, σε ένα ματς που έληξε νωρίτερα λόγω της μπόρας!

Δεύτερη σερί φιλική νίκη του Ολυμπιακού με άλλον σκόρερ. Μετά το 1-0 με τη Βόλσφμπεργκερ ήρθε και το 1-0 με τη Κρασνοντάρ. Το Σάββατο σκόρερ ήταν ο Χασάν και την Κυριακή ο Σουρλής.


Με 4-4-2 με Βόσφλμπεργκερ, με 4-3-3 με Κρασνοντάρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο νικηφόρο φιλικό με τη Βόλσφμπεργκερ, το πρώτο στην Αυστρία, παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-2. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Τζολάκης. Δεξιός μπακ ήταν ο Βρουσάι, αριστερός ο Ανδρούτσος, με Παπασταθόπουλο - Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιός χαφ ξεκίνησε ο Ραντζέλοβιτς, αριστερός ο Φορτούνης, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα αγωνίστηκαν ως κεντρικοί χαφ, ενώ οι Αραμπί - Τικίνιο έπαιξαν στην κορυφή.

Με τη Κρασνοντάρ πήγε σε επιλογή 4-3-3. Τζολάκης πάλι τέρμα, άμυνα με Λαλά, Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά και τριάδα μπροστά με Μασούρα, Βαλμπουενά και Χασάν.

Πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να βγάζει φάσεις αλλά και να απειλείται


Στο πρώτο 45λεπτο και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις για γκολ. Ο κορυφαίος της άμυνας του Ολυμπιακού ήταν ο Σεμέδο ενώ μπροστά Βαλμπουενά και Χασάν έφτιαξαν ευκαιρίες.

Στο 14ο λεπτό ο Καμπελά σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ από το 13' έως το 21' ο Χασάν είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιές.

Στο 36' ο Βαλμπουενά βρέθηκε απέναντι στον Αγκάτσεβ αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ραμίρες. Ο Τζολάκης έκανε και τουλάχιστον δύο καλές επεμβάσεις.

Τους άλλαξε όλους ο Μαρτίνς στο ξεκίνημα του β' μέρους και μαζί και το σύστημα

Στο 2ο μέρος το 4-3-3 έγινε 4-4-2 με 11 αλλαγές και την εξής 11άδα: Κρίστινσον - Ανδρούτσος, Σωκράτης, Αβραάμ, Αποστολόπουλος - Πέπε, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι - Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Από τους παραπάνω παίκτες ο Αποστολόπουλος έβγαλε τρομερά θετικά στοιχεία, τρεξίματα και καλή εικόνα αμυντικά και επιθετικά. Ο Ραντζέλοβιτς έβγαλε φρεσκάδα και είχε και τουλάχιστον μία μεγάλη ευκαιρία (είχε δύο καλές φάσεις λίγο μετά το 50' και μετά το 70') ενώ ο Ελ Αραμπί έφτιαξε το γκολ του Σουρλή στο 81' μετά από κόψιμο / κλέψιμο και πρώτη μεταβίβαση του Κουντέ (το πρώτο κλέψιμο έκανε ο Σουρλής και το 2ο ο Κουντέ) προς τον Ελ Αραμπί, που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο.

Η καταρρακτώδης βροχή επέφερε διακοπή

Περίπου στο 85' και λίγο μετά το ωραίο τελείωμα του Σουρλή για το πρώτο γκολ του ever με τον Ολυμπιακό ο ρέφερι διέκοψε το ματς. Και αυτό λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και της καταρρακτώδους βροχής.

Η αρχική 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Λαλά, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Ρεαμπτσιούκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Χασάν.

Η 11άδα του β' μέρους: Κρίστινσον - Ανδρούτσος, Σωκράτης, Αβραάμ, Αποστολόπουλος - Πέπε, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι - Τικίνιο και Ελ Αραμπί.


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (46’ Κρίστινσον), Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Σεμέδο (46’ Παπασταθόπουλος), Μάρκοβιτς (46’ Παπαδόπουλος, 75’ Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (46’ Αποστολόπουλος), Καμαρά (46’ Σουρλής), Εμβιλά (46’ Πέπε), Μπουχαλάκης (46’ Βρουσάι, 75’ Τσούμιτς), Μασούρας (46’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (46’ Ελ Αραμπί) και Χασάν (46’ Τικίνιο και 75’ Κουντέ).

Έπαιξαν και οι: Τσούμιτς, Κουντέ και Καλογερόπουλος

Οι βασικοί 11 των Ρώσων ήταν οι: Αγκάτσεβ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάιο, Στότσκι, Σπέρτσιαν, Τσερνίκοβ, Γκαζίνκι, Καμπελά, Σουλεϊμάνοβ και Ιλιν.

Έπαιξαν και οι: Βιλένα και Ιόνοβ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα