ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Λόπες, ενοχλήσεις ο Τσιντώτας

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Λόπες, ενοχλήσεις ο Τσιντώτας

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Λόπες, ενοχλήσεις ο Τσιντώτας

bet365

Με δύο σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στην Πορταριά, καθώς ο Έλντερ Λόπες υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό πόδι και ο Παναγιώτης Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία.

Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε την Πέμπτη (24/06) η ΑΕΚ στην Πορταριά Πηλίου, η οποία θα επιστρέψει στην Αθήνα και την Κυριακή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Εκεί οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παραμείνουν μέχρι τις 9 Ιουλίου.

Οσον αφορά τη σημερινή (24/06) και τελευταία προπόνηση της Ένωσης στην Πορταριά, οι παίκτες της ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Κι αυτό διότι ο Παναγιώτης Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία ενώ ο Έλντερ Λόπες υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης διάστρεμμα στο δεξιό πόδι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο έπειτα από την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Από την άλλη οι Στράτος Σβάρνας και Βασίλης Χατζηεμμανουήλ προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα