Μαζουλουξής διετίας στη Λαμία

Gazzetta team
Μαζουλουξής διετίας στη Λαμία

bet365

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Λαμία και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Κάτοικος Λαμίας έγινε σήμερα (23/6) και ο Κυριάκος Μαζουλουξής, λίγη ώρα μετά τον επί μία τετραετία συμπαίκτη του στον Εργοτέλη, Γιώργο Μανουσάκη. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός που «έγραψε» πέρσι 27 συμμετοχές στη Super League 2, υπέγρσψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 24χρονο (1/5/1997) αμυντικό, Κυριάκο Μαζουλουξή.
Ο Μαζουλουξής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε μια γεμάτη χρονιά φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές.


Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Είναι καινούργια εμπειρία για μένα στην πρώτη κατηγορία, είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω μέσα στο γήπεδο να τους την ανταποδώσω.”

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα