Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με τον Βραζιλιάνο μπακ Εμπερεούρ (vid)

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με τον Βραζιλιάνο μπακ Εμπερεούρ (vid)

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με τον Βραζιλιάνο μπακ Εμπερεούρ (vid)

bet365

Οι Πειραιώτες έχουν κοιτάξει την περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ που παίζει και αριστερός μπακ και είναι στο πελατολόγιο του Ραϊόλα.

Ο 27χρονος Αλάν Περέιρα Εμπερεούρ έχει ύψος 1.86 μ. και είναι Βραζιλιάνος αλλά και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Έχει ατζέντη τον Μίνο Ραϊόλα και παίζει στόπερ (κυρίως) αλλά και αριστερός μπακ.

Είχε δοθεί δανεικός στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ, με οψιόν αγοράς ενώ ανήκει στη Βερόνα με συμβόλαιο έως το 2022. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 14 ματς.

Έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Φιορεντίνα και έχει θητεία στην Ιταλία με Φιορεντίνα, Λιβόρνο, Σαλερνιτάνα, Φότζια, Μπάρι και Βερόνα. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Ραϊμόντο Ντε Μαγκρίστρις από την Ιταλία αφήνει να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός έκανε και κίνηση για τον παίκτη και ότι ενδιαφέρεται για εκείνον και η Τορίνο. Ο Ολυμπιακός πάντως την περίπτωση αυτήν την έχει κοιτάξει ενώ κατά άλλες ιταλικές πηγές θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει κάνει κρούση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα