Ιωνικός: Εκλεισε Κιάκο και Ιατρούδη, ανανέωσε ο Αναγνωστόπουλος

Ιωνικός: Εκλεισε Κιάκο και Ιατρούδη, ανανέωσε ο Αναγνωστόπουλος

Ιωνικός: Εκλεισε Κιάκο και Ιατρούδη, ανανέωσε ο Αναγνωστόπουλος

bet365

Τα δύο πρώτα αποκτήματα του Ιωνικού είναι ο Κιάκος που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο κι ο Ιατρούδης που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως δανεικός.

Ο σχεδιασμός στον Ιωνικός προχωράει κανονικά κι αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν να... σκάνε ανακοινώσεις.

Ο επιθετικός Γιάννης Ιατρούδης, θα γίνει κάτοικος Νεάπολης ως δανεικός από την ΑΕΚ, ενώ ο Γιάννης Κιάκος είχε μείνει ελεύθερος από το Βόλο και έδωσε τα χέρια του με τη διοίκηση του Ιωνικού. Από εκεί και πέρα, στα θετικά είναι ότι ο Δημήτρης Σπανός θα μπορεί να υπολογίζει στον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει.

Όσον αφορά στο θέμα του Πλατέλλα, στην παρούσα φάση υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών και υπάρχει αισιοδοξία ότι το χάσμα θα γεφυρωθεί.

Θυμίζουμε πως από το περσινό ρόστερ θα είναι στην ομάδα φέτος οι: Μάναλης, Ματσούκας, Γκουτσούλας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης, Μουστάκης και Πογοσιάν.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε πως η ομάδα της Νίκαιας συμφώνησε να χρησιμοποιεί ως βοηθητικό γήπεδο αυτό του Ασπρόπυργου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα