Αστέρας Τρίπολης: Τα επόμενα βήματα για τη συμπλήρωση του ρόστερ

Αστέρας Τρίπολης: Τα επόμενα βήματα για τη συμπλήρωση του ρόστερ

bet365

Στον Αστέρα έχουν προβεί ήδη σε τρεις μεταγραφές, χάρης στις αποτελεσματικές και προσεκτικές κινήσεις να κλείσουν οι βασικοί στόχοι της ομάδας. Τα επόμενα (μετρημένα) βήματα για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

Σανταφέ, Μπενίτο και Σονί. Χρονολογικά, αυτές είναι οι τρεις μεταγραφές του Αστέρα, οι οποίες καλύπτουν σημαντικές τρύπες στο ρόστερ. Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν κι οι Αρκάδες, πλέον το μόνο που θέλουν είναι ένα στόπερ κι ένα 10άρι.

Για να επιτευχθούν, ωστόσο, τα deals με τους Μπενίτο και Σονί, χρειάστηκε το καθοριστικό ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Γαλανακόπουλου, στην Ισπανία κι οι λεπτοί χειρισμοί του στις δύο αυτές υποθέσεις, με τις οποίες οι κιτρινομπλέ κλείνουν τις θέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ. Και οι δύο είχαν πει το «ναι» στην πρόταση που τους είχε γίνει αλλά επειδή είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους οι σωστοί χειρισμού ήταν απαραίτητοι μέχρι το τέλος.

Όπως και να το κάνουμε παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ ομάδων της Primera Division είναι και πιο εύκολο να τους... χάσεις. Οχι όμως στην προκειμένη περίπτωση.

Όπως προαναφέραμε, το βάρος τώρα έχει πέσει στο στόπερ, μιας και η προσπάθεια που γίνεται αφορά παίκτη που παίζει στην Segunda A' της Ισπανίας. Έχουν ξεχωρίσει και προχωρήσει οι συζητήσεις με δυο στόχους και αν όλα πάνε καλά τότε η επόμενη εβδομάδα θα κλείσει και αυτή μεταγραφή.

Στη συνέχεια το μόνο που θα απομένει θα είναι να έρθει στο Κολοκοτρώνης ο επιτελικός μέσος που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Δεν αποκλείεται για τον εν λόγω παίκτη να γίνει κι η υπέρβαση. Αυτή η υπόθεση θα χρειαστεί χρόνο. Στον Αστέρα, όμως, δεν βιάζονται. Ξέρουν πότε να περιμένουν και κυρίως το πόσο!

Ακόμη όμως και να πάει η ομάδα στην προετοιμασία χωρίς το 10άρι, θα πρόκειται για κατόρθωμα το γεγονός ότι αυτή η ομάδα για άλλη μια σεζόν έκλεισε από νωρίς τα μεταγραφικά της θέματα. Φυσικά, ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν θα πωληθεί κάποιος παίκτες, από τη στιγμή ειδικά που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για κάποιες μονάδες. Όποιος φύγει, πάντως, θα αντικατασταθεί!

Στόχος δεν είναι άλλος από το να γίνει το βήμα παραπάνω και με φάρο την περσινή χρονιά, αλλά και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής εκεί στοχεύει αυτή η ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα