ΑΕΚ: «Καμία συμφωνία με Τζαβέλλα»

ΑΕΚ: «Καμία συμφωνία με Τζαβέλλα»

ΑΕΚ: «Καμία συμφωνία με Τζαβέλλα»

bet365

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Έλληνα διεθνή στόπερ, όπως ξεκαθάρισε και η Ένωση το βράδυ της Τρίτης (8/6). Πως έχουν τα δεδομένα...

Το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα, όπως είναι γνωστό, είχε πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ. Μεταξύ της ΑΕΚ και του 33χρονου Έλληνα στόπερ της Αλάνιασπορ πάντως δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Μάλιστα από την πλευρά της η Ένωση αργά το βράδυ της Τρίτης (8/6) ξεκαθάριζε κατηγορηματικά πως «δεν υφίσταται καμία συμφωνία με τον Τζαβέλα».

Άσχετα πάντως με την παραπάνω διάψευση, η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της, τη στιγμή που απομένει να διαπιστωθεί αν θα πρόκειται για το πρόσωπο που θα βασιστεί η Ένωση για να ηγηθεί της άμυνάς της!

Ο διεθνής στόπερ επιθυμεί τον επαναπατρισμό και από τη στιγμή που η ΑΕΚ ενδιαφέρεται προφανώς και συνιστά για εκείνον έναν υπέροχο προορισμό... Αν προκύψει ολοκληρωμένη συμφωνία αυτή θα αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Υπάρχει buy out του διεθνούς στόπερ με την τουρκική ομάδα στις 400.000 ευρώ και μένει να δούμε αν και πόσα θα χρειαστεί να δαπανήσει συνολικά η ΑΕΚ (εφόσον πάντα) ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών...

Νωρίτερα, έπειτα και από την αναφορά του Ντι Μάρτζιο ότι ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι κοντά στην ΑΕΚ, προέκυψε φημολογία ότι ο 25χρονος Γάλλος χαφ βρίσκεται στην Αθήνα. Κάτι ωστόσο που επίσης η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Εντσάμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα