Γκαραβέλης, η πρώτη επίσημη προσθήκη της Λαμίας

Gazzetta team
Γκαραβέλης, η πρώτη επίσημη προσθήκη της Λαμίας

bet365

Ο 28χρονος πορτιέρε υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα και θα αγωνίζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Κάτοικος Λαμίας έγινε σήμερα (8/6) ο Θανάσης Γκαραβέλης. Ο 28χρονος πορτιέρε υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα και έγινε παίκτης της, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως θα «σπάσει» το δίδυμο των Επασί-Θεοδωρόπουλου κάτω από τα γκολπόστ.

Ο έμπειρος κίπερ, πέρσι ήταν στο Βόλο, αποτελεί την πρώτη επίσημη καλοκαιρινή προσθήκη της ομάδας, που έχει συμφωνήσει προφορικά και με τον 23χρονο μέσο Κριστόφ Νούνιεζ από την Κόστα Ρίκα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 28χρονο (6/8/1992) τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη.

Ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της ομάδας του Βόλου με την οποία κατέγραψε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 38 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Παναιγιάλειο, Πανθρακικό και Κοζάνη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Λαμίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τον κ. Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νέα ομάδα για μένα και νέοι στόχοι προς την πρόοδο και την επιτυχία!! “

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα